Cultureel Centrum de Kinkel, Bemmel

Zangles in Bemmel

Sinds 2013 geef ik zanglessen in de Kinkel in Bemmel, voor mij een vertrouwde plek want ik heb hier zelf altijd zanglessen gehad!
De lessen in Bemmel worden door mij en mijn collega Coen op vrijdagmiddag en -avond gegeven in studio 3 en 4 van de Kinkel. Hier staat een geluidsinstallatie, een piano en een microfoon op je te wachten.

Wil je graag meer leren over techniek, podiumpresentatie, microfoongebruik en interpretatie? Heb je moeite met een stuk en wil je daar hulp bij? Of wil je gewoon lekker zingen? Dan ben je uiteraard van harte welkom om bij mij les te nemen.

Of je nu al even bezig bent met zingen of juist net komt kijken maakt niet uit. De lessen worden helemaal op jou afgestemd.

De duur van de les bedraagt 30, 60 of 90 minuten, afhankelijk van jouw wensen. Het is mogelijk om iedere week op les te komen of eens in de twee weken. Wil je graag meer informatie ontvangen over de zanglessen in Bemmel of wil je je graag opgeven voor een proefles? Stuur me een berichtje via het contactformulier!

Voor de zanglessen gelden algemene bepalingen. Die vind je hier!